|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
Esra Admin

Mesaj Sayısı: 18 Yaş: 17 Nerden: İzmir İş/Hobiler: doktorlar Ruh Hali:  Kişisel İleti: Süperimm Dikkat: Kayıt tarihi: 14/08/08
 | Konu: Geri: İstekleriniz Paz Ekim 19, 2008 5:19 pm | |
| ARKA PLAN EN KISA SÜREDE OLUŞTURULACAKTIR ARKADAŞLAR! YOĞUNLUĞUM YÜZÜNDEN AKSAMIŞTIR...BİLGİNİZE |
|
 | |
zeyno...4ever Moderatör

Mesaj Sayısı: 20 Yaş: 16 Nerden: ne oldu gelcen mi :) İş/Hobiler: mesaj atmak Ruh Hali:  Kişisel İleti: Mod Olmak İstiom  Takımım:  Dikkat: Kayıt tarihi: 16/08/08
 | Konu: Geri: İstekleriniz Perş. Kas. 20, 2008 10:28 pm | |
| arkadaslar imza istek bölümü acılalım oraya istediği kişiye imza atsın |
|
 | |
EgE_AsLaN_SarP

Mesaj Sayısı: 82 Yaş: 21 Nerden: ankara İş/Hobiler: öğrenci Ruh Hali:  Takımım:  Dikkat: <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi: 07/04/09
 | Konu: Geri: İstekleriniz Salı Nis. 14, 2009 1:10 pm | |
| benim istegim su bu sitenin modları ve admınleri ve istanbullular sarp levendogulu hakkında bir arastırma yapmaları su an nerede yasadıgını msn,cep tel.vb seylerini bulmalarını rica ediyorum.eger bulurlarsa bu sitede paylasmalarını rica ediyorum |
|
 | |
yasmin

Mesaj Sayısı: 51 Yaş: 20 Nerden: izmir İş/Hobiler: öğrenci/basketboll Kişisel İleti: Steep Dikkat: <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi: 05/02/09
 | Konu: Geri: İstekleriniz Salı Nis. 21, 2009 2:47 pm | |
| ben konuda bişeyler bakıyorum... gelişmelerden sizi haberdar ederim.. msn konusuna gelince zaten onu paylaşmıştım sitemizde mevcut...
iyi forumlar... |
|
 | |
EgE_AsLaN_SarP

Mesaj Sayısı: 82 Yaş: 21 Nerden: ankara İş/Hobiler: öğrenci Ruh Hali:  Takımım:  Dikkat: <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi: 07/04/09
 | Konu: Geri: İstekleriniz Çarş. Nis. 22, 2009 7:42 pm | |
| tmmda dogru mu yanlıs mı onu daha ogrenemediniz mi? |
|
 | |
SaRp_CeMrE_BeRk Sarpın Arkadaşı

Mesaj Sayısı: 110 Yaş: 17 Nerden: Berkimin gözlerinden Sarpımın gülüşünden İş/Hobiler: Berk Hakman HAYRANLIĞI...Sarp Levendoğlu HAYRANLIĞI.. Ruh Hali:  Dikkat: <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi: 23/08/08
 | Konu: Geri: İstekleriniz Cuma Mayıs 29, 2009 10:06 pm | |
| Arkadaşlar böyle cep telfonu numarasıymış yok msn adresiymiş falan zor öğrenilir öğrenilse bile nereden bileceğiz ona ait olup olmadığını.Bence en öenmlisi Sarp Levendoğlunu bulup (artık naısl olacal bilemem) bu siteyi görmesini sağlamak. |
|
 | |
EgE_AsLaN_SarP

| Konu: Geri: İstekleriniz Cuma Haz. 26, 2009 12:23 pm | |
| sitemizde bir tane veya daha fazla grafiker olsun bir de konu acılsın orada isteklere gore avatar ve imza yapılsın |
|
 | |
SeTaNYa

Mesaj Sayısı: 11 Yaş: 15 Nerden: Evden İş/Hobiler: Basketbol oynamak Ruh Hali:  Takımım:  Dikkat: <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi: 01/09/09
 | Konu: Geri: İstekleriniz Cuma Eyl. 04, 2009 10:48 am | |
| Benim tek isteğim şu newtopic postreply butonlarının değişmesi.. He bi de gidebilcek olanlara Sarp Beyoğlu'nda oturuyor diye duydum araştırdım bi ihtimal evet gittiği lise Beyoğlu'nda herkes kendine yakın yere gitmeyi ister  |
|
 | |
sagolera3

Mesaj Sayısı: 60 Yaş: 18 Nerden: türkiye-istanbul İş/Hobiler: tipik öğrenci Ruh Hali:  Takımım:  Dikkat: <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi: 13/09/09
 | Konu: Geri: İstekleriniz Paz Eyl. 13, 2009 9:14 pm | |
| ya arkadaşlar sitede kimse takılmıyor ya Adminimizden ricam toplu mesaj fln atsın tüm üyelere birde sıcak muhabbet edebiliceğimiz şöyle msn gibi bir bölüm açsanız ne güzel olur bazı sitelerde var bizdede olamazmı hem böylece muhabbet etmek içinde üye çekmiş oluruz sürekli online olurlar bu konuylada ilgilenirseniz sevinirim |
|
 | |
SeTaNYa

Mesaj Sayısı: 11 Yaş: 15 Nerden: Evden İş/Hobiler: Basketbol oynamak Ruh Hali:  Takımım:  Dikkat: <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi: 01/09/09
 | Konu: Geri: İstekleriniz Ptsi Eyl. 14, 2009 6:03 pm | |
| Kısacası chatbox istiyoruz  modelerden açıverin =) |
|
 | |
muhammet
 Mesaj Sayısı: 1 Yaş: 19 Nerden: edirne İş/Hobiler: FUTBOL Ruh Hali:  Takımım:  Dikkat: <marquee>Arkadaşlar daha kaliteli hizmet alabilmek icin Profil bilgilerinizi avatar imza ve diğer bilgileri eksiksiz doldurmanızı rica ederim ((( AdMiN )))</marquee> Kayıt tarihi: 04/07/11
 | Konu: Geri: İstekleriniz Ptsi Tem. 04, 2011 10:24 am | |
| gecegunduz tekrar baslasın |
|
 | |
|